De nummer 1 gordijnen winkel van Kampen

Kloppenburg woning- en projectinrichting is de nummer 1 gordijnen winkel van Kampen. Bij ons krijgt u de beste service tegen een zeer concurrerende prijs. Wij voeren een breed assortiment rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plissé, paneelgordijnen, in between en traditionele gordijnen van uitsluitend A merken. Heeft u dus een aanbieding van een andere gordijnenwinkel schroom dan niet om een prijs bij ons op te vragen. 

Gordijnen showroom Veldhoven Kampen

Veel keuze aan gordijnen in kampen.Onze winkel is gevestigd aan de veldhoven 9 in IJsselmuiden gemeente Kampen en is zeer goed bereikbaar vanuit Kampen. Daarnaast beschikken wij volop over gratis parkeermogelijkheden voor onze winkel. Op onze bovenverdieping beschikken wij over een ruime showroom waar u op uw gemak de verschillende type gordijnen kunt bekijken. Naast een goed advies denken we graag met u mee zodat u de juiste keuze maakt bij het aanschaffen van nieuwe gordijnen.

Top service & advies

Onze goede service bestaat onder andere uit de mogelijk om de stalen met gordijnstof thuis of bij uw bedrijf te bekijken zodat u zeker weet dat het gekozen patroon of design goed bij uw interieur past. Wij komen altijd van te voren inmeten en kunnen altijd nog op locatie advies geven en de situatie bekijken. Door deze uitstekende service mogen wij ook steeds vaker klanten ontvangen die voor gordijnen uit zwolle komen.

Kom naar onze gordijnen winkel en laat u informeren en adviseren

Bij ons heeft u altijd:

  • Deskundig en goed advies
  • Uitstekende service voor en achteraf
  • Volop gratis parkeergelegenheden voor de gordijnenwinkel is makkelijk bereikbaar
  • Verkoop van kwaliteit gordijnen kampen voor elk budget
  • Geen extra kosten voor inmeten en ophangen van gordijnen
  • Scherpe prijs die altijd concurrerend is t.o.v. andere gordijnen leveranciers in de regio Kampen.

Weet u al wat u wilt, bijvoorbeeld rolgordijnen ral nummer.. dan kunt u ook rechtstreeks een offerte aanvragen via het contactformulier. U ontvangt dan per mail een offerte.