previous arrow
next arrow
Slider

PVC vloeren, Vinyl & Marmoleum

feb 242019
 

PVC vloer Zwolle & KampenPVC vloeren

Een pvc vloer vergt weinig onderhoud, waterdicht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins bv. tegel of plankmotief. Tevens mogelijkheden voor decoratieve strippen. PVC vloeren vereisen een goede ondergrond waarvoor een geëgaliseerde vloer nodig is, dit verzorgen wij ook voor u. Wij leveren alle bekende merken aan PVC. Het assortiment en de keuze is enorm, breng een bezoek aan onze winkel om een goed beeld te krijgen wat er allemaal mogelijk is. Onze showroom is gevestigd op de bovenverdieping aan de veldhoven 9 te IJsselmuiden en is erg goed bereikbaar vanuit Kampen of Zwolle.

Vinyl

Verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren. Plank en tegelmotieven, effen en gemêleerd. Zowel in 2 als 4 meter breed. Eenvoudig in onderhoud. Vinyl kan los gelegd worden of geheel verlijmd.

Marmoleum

Zeer veel keuze uit verschillende kleuren. Naden worden afgelast veelal met een multicolor draad waardoor naden minder zichtbaar worden. Om uw vloer in optimale conditie te houden moet deze 1 á 2 keer in het jaar in de was gezet worden. Dit kunt u zelf doen maar als u dat wenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Marmoleum vereist een goede ondergrond waarvoor een geëgaliseerde vloer nodig is, dit verzorgen wij ook voor u.

 24 februari 2019