previous arrow
next arrow
Slider

Tapijt & Vloerbedekking Zwolle

 

Op zoek naar Tapijt en vloerbedekking in Zwolle?

Vloerbedekking & Tapijt ZwolleU heeft de juiste leverancier gevonden voor tapijt en vloerbedekking in Zwolle. Kloppenburg woning en projectinrichting ligt namelijk slechts 15 minuten rijden van Zwolle aan de Veldhoven 9 in Ijsselmuiden. Door onze uitstekende service en scherpe prijzen die zeer concurrerend mogen wij steeds vaker klanten uit Zwolle en Kampen voor tapijt en vloebedekking verwelkomen in onze tapijt en vloerbedekking showroom.

Wij verkopen de vele soorten en merken tapijt voor elke toepassing. Of het nu hoogpolig vloerbedekking is voor in de woonkamer of sterk en robuust tapijt voor op de trap wij leveren het allemaal. Groot voordeel bij ons is dat wij zeer snel kunnen leveren en er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor het leggen van het tapijt.

Sfeer en warmte met vloerbedekking en tapijt.

Met vloerbedekking brengt u direct sfeer in u woon of slaapkamer. En tegenwoordig is het tapijt van dusdanige kwaliteit dat u het vaak gemakkelijk weer kunt schoonmaken. Bij het leggen van vloerbedekking heeft u de mogelijkheid om het te laten verlijmen of los te leggen. Dit is afhankelijk van de toepassing en de ondergrond. In onze winkel vertellen we u graag meer wat het meest geschikt is voor u woning of bedrijf.

De voordelen van vloerbedekking en tapijt in Zwolle

  • Tapijt werk geluiddempend
  • Vloerbedekking Zwolle is warmte isolerend
  • Tapijt is veilig voor jong en oud, u glijd niet snel weg.
  • Betere akoestiek geen schelle geluiden
  • Geschikt voor vloerverwarming (PIT symbool)
  • Makkelijk te combineren met ander tapijt bijvoorbeeld het creëren van looppaden.
  • Zeer geschikt traptreden
  • Al het taptij en vloerbedekking snel geleverd in Zwolle

Bezoek onze tapijt showroom

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze showroom tijdens onze openingstijden of maak een afspraak. Onze tapijt showroom is slechts 15 minuten rijden vanaf Zwolle. Heeft u al een bepaald type tapijt of vloerbedekking op het oog  dan kunnen we ook via de mail een offerte toesturen. Mail dan zo specifiek mogelijk het oppervlakte en type tapijt. U ontvangt dan binnen 1 a 2 dagen een prijsopgaaf.