previous arrow
next arrow
Slider

Tapijt & Vloerbedekking Kampen

 

Kloppenburg voor tapijt en vloerbedekking in Kampen

Loop binnen bij Kloppenburg woning- en projectinrichting en laat u verassen door ons brede assortiment en scherpe prijzen. Onze showroom met tapijt en vloerbedekking is gevestigd aan de Veldhoven 9 in IJsselmuiden, makkelijk te bereiken vanuit Kampen. Voor onze winkel is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.

Vloerbedekking Tapijt KampenKwaliteit, service en snelle levering van vloerbeddekking en tapijt.

Wij staat bekend om onze snelle levering en service. Niet voor niets reikt onze klantenkring verder dan kampen en IJsselmuiden voor de verkoop van tapijt en vloerbedekking. Eenmaal na opdrachtbevestiging kunnen wij vaak al binnen een week leveren.

Voordelen van tapijt bij kloppenburginterieur Kampen

Tapijt kent vele voordelen, zo brengt vloerbedekking sfeer in uw woning of bedrijf en voelt het warm aan. Daarnaast is het geschikt voor vele toepassingen zoals projecttapijt, hoteltapijt, slaapkamertapijt, woonkamertapijt, industrietapijt.  Bij al deze verschillende type tapijt heeft u nog de keuze uit verschillende structuren en hoog en laagpolige vloerbedekking. Kortom een enorme keuze aan mogelijkheden. Graag informeren wij u in onze showroom Niet voor niets mogen wij steeds vaker klaten uit Zwolle voor tapijt en vloerbedekking verwelkomen. 

De juiste keuze vloerbedekking

De keuze in tapijt is dus enorm, om de juiste keuze te maken bieden wij de mogelijkheid aan om geheel vrijblijvend een paar stalen met tapijt te leen aan van 1 a 2 dagen zodat u goed kan kijken of het gekozen type tapijt goed bij uw interieur past. Eenmaal het type vloerbedekking gekozen komen wij van te voren inmeten. Het leveren en leggen van tapijt kan vaak al binnen een week.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze showroom in Kampen en bekijk ons aanbod aan tapijt en vloerbedekking. Wij zijn geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag en alle overige dagen op afspraak. Indien u een afspraak wilt maken kunt u ons bellen of via mail.