previous arrow
next arrow
Slider

PVC vloeren Zwolle

 

PVC vloeren in Zwolle

Slechts 15 minuten rijden vanuit Zwolle is de showroom gevestigd van Kloppenburg project- en woninginrichting. In de showroom vind u een uitgebreid assortiment van de Bekende merken PVC vloeren in Zwolle zoals Mflor, RFD, Flexxfloors. Steeds vaker mogen wij klanten uit Zwolle verwelkomen die via onze site of van mond tot mond reclame bij ons terecht komen.

Met goed advies een geschikte PVC vloer

PVC vloeren ZwolleDe keuze en toepassingen van pvc vloeren is enorm, daarom is een goed advies en kennis van zaken is daarom erg belangrijk. Van te voren bekijken we de mogelijkheden die uw woning of bedrijf. Bij PVC-vloeren is het belangrijk dat de ondergrond geschikt is of geschikt wordt gemaakt zodat alles er strak in komt te liggen. Daarnaast is het mogelijk om grote stalen mee te nemen zodat u thuis of op uw bedrijf goed kan bekijken of de gekozen PVC vloer bij u interieur past.

De 6 voordelen van PVC in Zwolle

  • PVC vloeren Zwolle is gemakkelijk te onderhouden
  • PVC regio Kampen
  • Kras en stootvast
  • Houtstructuur die voelbaar en niet glad is
  • Nauwelijks contactgeluiden via de vloer
  • PVC is een duurzaam en slijtvast materiaal
  • Voor iedere budget een PVC vloer.

Top service voor klanten uit Zwolle

Kloppenburg project en woninginrichting doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij geven service en advies zonder druk, het meenemen van stalen is dus geheel vrijblijvend. Na een opdrachtbevestiging kunnen een PVC vloer in Zwolle vaak binnen 1 a 2 weken al leveren en leggen. De top service die wij leveren betekend dat wij er voor en na de aankoop van de pvc vloer voor uw zijn.

Graag verwelkomen wij u in onze showroom tijdens onze openingstijden. Wilt u graag op een ander tijdstip onze winkel bezoeken? Maak dan een afspraak via het mail of bel 038 3377023