previous arrow
next arrow
Slider

PVC vloeren Kampen

 

PVC vloeren in Kampen

Kloppenburg woning- en projectinrichting is het adres voor de nieuwste generatie PVC vloeren in Kampen. Niet alleen in Kampen maar ook daarbuiten zoals Hattem en pvc zwolle weten klanten ons te vinden. Laat uw adviseren in onze PCV showroom, wij voeren een breed assortiment van de bekende PVC vloeren merken zoals Mflor, RFD, Flexxfloors.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren KampenEen PVC vloer is erg praktisch en heeft legio voordelen. Een pvc vloer is makkelijk te onderhouden en  geeft een fantastisch resultaat. Vele kleuren motieven en kwaliteiten zijn mogelijk. Kloppenburg interieur in Kampen heeft voor ieder budget een geschikte pvc vloer Kampen. Heeft u vloerverwarming? Dan is pvc helemaal ideaal, omdat het gemakkelijk de warmte doorgeeft aan uw woonkamer. Daar en tegen is de geluidsisolatiewaarde hoog. Dat betekend dat u een geluidwerende vloer heeft.

PVC heeft een harde toplaag, veelal met een houtprofiel en is zeer gemakkelijk schoon te houden. Ideaal met kinderen als er een keer eten of drinken op de vloer valt.

PVC vloer laten leggen regio Kampen

Een PVC vloer leggen is vakmanschap, belangrijk is dat de ondergrond geschikt is zodat de vloer niet loslaat en er geen lucht onder komt zodat uw eventuele vloerverwarming niet meer goed werkt. Kloppenburg uit Kampen heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het leggen van PVC vloeren. Wij garanderen u dat u een supper strakke vloer in uw woonkamer krijgt die perfect is afgewerkt.

De voordelen van een PVC vloer

  • PVC is slijtvast en nauwelijks onderhoud
  • Ideaal voor vloerverwarming
  • Hygiënisch en makkelijk schoon te houden
  • PVC vloeren  in Kampen zijn geluidsisolerend en comfortabel aan de voeten
  • Nauwelijks te onderscheiden van een houtenvloer

Bezoek onze showroom in IJsselmuiden (gemeente Kampen) of maak een afspraak en laat uw adviseren en informeren. Het is mogelijk om stalen van pvc vloeren kampen mee te nemen naar huis zodat u kan zien of de pvcvloer goed bij uw interieur past.