previous arrow
next arrow
Slider

Laminaat Zwolle

 

Laminaat ZwolleSlechts 15 minuten rijden vanuit Zwolle is de laminaat showroom te vinden van Kloppenburg woning- en projectinrichting. In onze showroom vind u uitsluiten top kwaliteit laminaat Zwolle van de bekende merken zoals Quick Step, KronoFix, Balterio, Meister enz. enz. Wij leveren verschillende soorten kwaliteit laminaat, afhankelijk van het gebruik adviseren wij u welke laminaat vloer het meest geschikt is voor uw woning. Naast de traditionele laminaatvloeren leveren wij ook desing laminaat voor de moderne woning of bedrijf.

Uw laminaat vloer strak gelegd!

Om laminaat strak te kunnen leggen moet de ondervloer recht zijn. Wij beschikken over verschillende soorten ondervloer die oneffenheden opvangen en uw laminaat er strak in komt te liggen. De ondervloeren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes met verschillende geluidsisolatie waarden. Met de juiste ondervloer wordt het loopcomfort verhoogt en heeft u geen last van geluidsoverlast.

Voordelen van laminaat

De voordelen van laminaat Zwolle zijn enorm zo is laminaat makkelijk schoon te houden en ijzersterk. De speciale v groeven zorgen voor een natuurlijk effect zodat het verschil met een houten vloer nauwelijks te zien is. Daarnaast is laminaat kampen erg duurzaam en relatief goedkoop ten opzicht van een houten vloer. 

Laminaat laten leggen door Kloppenburg interieur Zwolle, en u ontvangt:

  • Een eerlijk en goed advies
  • Van te voren goed inmeten
  • Gratis gelegd en geen verborgen extra kosten
  • Uitgebreide garantie op het laminaat en leggen
  • Beste prijs/kwaliteit laminaat verhouding in de regio Zwolle
  • Schoon en netjes opgeleverd
  • Mogelijkheid om vrijblijvend stalen laminaat thuis te bekijken.

Bezoek onze laminaat showroom aan de Veldhoven 9  in Ijsselmuiden, slechts 15 minuten rijden vanuit Zwolle. Wij zijn geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op alle andere dagen kunt u onze laminaatwinkel bezoeken op afspraak.