previous arrow
next arrow
Slider

Laminaat Kampen

 

Laminaat laten leggen in Kampen!

Laminaat KampenKloppenburg woning- en projectinrichting is de nummer 1 op het gebied van laminaat in de regio Kampen. Wij verkopen een ruim assortiment van alle bekende laminaat merken zoals Quick Step, KronoFix, Balterio, Meister enz. enz. Doordat wij verschillende merken laminaat verkopen bieden wij een laminaat vloer voor elk budget. Het aantal designs zijn legio, van traditioneel brede laminaat planken die haast niet te onderscheiden zijn van een houten vloer tot aan trendy modern design. Naast de nieuwste trends hebben wij ook altijd een standaard assoritent aan laminaat. Wij vertellen u graag meer in onze showroom. Onze klanten komen uit heel de regio Zwolle voor laminaat.

Laminaat biedt vele voordelen, hieronder de voordelen op een rij

  • Goedkoper ten opzichte van een houten vloer of parket
  • Laminaat kampen is hygiënisch en vrij van onderhoud
  • Robuuste kwaliteit en erg duurzaam
  • Bij beschadiging zijn losse planken te vervangen.
  • Veel keus in laminaat van traditioneel tot strak design
  • In combinatie met ondertapijt zijn oneffenheden in vloeren goed weg te werken.

Laminaat laten leggen door kloppenburg interieur.

Bij ons is de laminaat prijs die u onvangt inclusief ondervloer en gratis leggen. Van te voren weet u dus precies wat u betaald voor het laminaat. Door onze goede contacten met laminaatleveranciers kunnen wij vaak binnen een week leveren en leggen.  Wij leggen het laminaat netjes en strak, en restmateriaal wordt netjes opgeruimd.

De laminaat showroom in Kampen

Bezoek onze showroom aan de Veldhoven 9 in Ijsselmuiden gemeente Kampen en laat u informeren en adviseren naar de mogelijkheden van Laminaat. Wij bieden de mogelijkheid om laminaat stalen mee te nemen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Heeft u al een bepaald type laminaat op het oog dan kunt u ook via het mail rechtstreeks een offerte aanvragen. Teven kunt u dit formulier gebruiken voor overige informatie over laminaat.