previous arrow
next arrow
Slider

Gordijnen Zwolle

 

Op zoek naar een gordijnen winkel in Zwolle?

Stop met zoeken, slechts 15 minuten rijden van zwolle is gordijnenwinkel Zwolle Kloppenburg woning en projectinrichting gevestigd. De winkel is gevestigd aan de Veldhoven 9 in IJsselmuiden en is vanuit Zwolle zeer makkelijk te bereiken. Door onze uitstekede advies, service en scherpe prijs op het gebied van gordijnen weten steeds meer klanten uit de regio ons te vinden.

Groot assortiment aan gordijnen in Zwolle

Wij bieden een zeer breed assortiment aan gordijnen van de meest bekende A merken. Wij verkopen rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plissé, paneelgordijnen, in between en traditionele gordijnen.  Welk type gordijn het beste in uw huis of bedrijf past is helemaal afhankelijk van de toepassing en smaak. Bij Kloppenburg woning en projectinrichting voor gordijnen uit Kampen krijgt u goed advies om uw woning of bedrijf sfeervoller te maken. Samen met u kijken wij naar de afmeting van de ruimte om zo de juiste keuze te maken.

Juiste keuze aan gordijnen

Heeft u een specifieke woonwens maar twijfelt u of dit wel mooi staat. Dan hebben wij voor u de oplossing om stalen ter leen mee te nemen. U kunt dan rustig thuis bekijken of het gekozen gordijnen design wel bij u inrichting past.  Uiteindelijk komen wij altijd de maten opnemen en kunnen desgewenst u dan ook nog adviseren.

Kom naar onze gordijnenwinkel en laat u informeren en adviseren in de mogelijkheden.

Hieronder nogmaals de voordelen op een rij

  • Deskundig en goed advies
  • Service voor en achteraf
  • Onze gordijnenwinkel is makkelijk bereikbaar
  • Uitsluitend verkoop van kwaliteit gordijnen
  • Geen extra montagekosten voor het ophangen van gordijnen
  • Scherpe prijs die altijd concurrerend is t.o.v. andere gordijnen winkels in Zwolle.